English  Deutch  Magyar
Hírlevél feliratkozás
Nyitólap
Cégünkről
Szolgáltatásaink
- Üzleti szövegírás
- Üzleti nyelv oktatás
- Üzleti fordítás
Referenciák
Partnerek
Kapcsolat
E-mail: info@traduco.hu
Tel/Fax: +36 1 386-6972
Mobil: +36 20 565 4950

|   Nyitólap  |  Cégünkről  |  Szolgáltatásaink  |  Referenciák  |  Partnerek  |  Kapcsolat  | 
Szolgáltatásaink

Olyan dinamikusan fejlődő vállalatoknak nyújtunk marketing- és idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat, amelyek hatékony külföldi kapcsolatokat kívánnak kiépíteni. Partnerhálózatunk, a Business Provider Group révén azonban Ön ennél sokkal többet is kaphat, s mindezt cégünkön keresztül - egy kézből.

Teljes körű nemzetközi marketing szolgáltatások a Bpgroup-hálózat tagjaként…

A Business Provider Group független szakemberekből álló dinamikus nemzetközi együttműködés, amely a külföldi piacra lépő magyar vállalkozásokat támogatja határon átnyúló tevékenységük során. A Business Provider Group célja, hogy Ön olyan teljes körű értékesítési és kommunikációs stratégiával lépjen ki a nemzetközi piacokra, ami profitábilissá teszi azt a cége számára.

Üzleti- és marketing szövegek…itthon és külföldön

Az üzleti szövegírás a marketing szövegírás egyik válfaja: olyan szövegek megírására specializálódtunk, amelyek a marketing ismeretek mellett széles látókört és gazdasági-műszaki szakmai ismereteket is megkövetelnek. A fogalmazás az utolsó lépés, az első a megfelelő tartalomstruktúra kialakítása a célcsoportok és a szolgáltatások figyelembevételével.

Üzleti angol oktatás... Hitelesség és eredményesség

Hiteles, az üzleti életben tapasztalt tanárok, gyors eredmények…Készítse fel munkatársait az új kihívásokra a nemzetközi porondon, legyenek képesek önállóan telefonálni, tárgyalni, levelezni, s mindezt úgy, hogy az Ön cégére jellemző szókincset is ismerik.

Üzleti fordítások... kiváló ár-érték arány

Kiváló ár-érték arány, a cégre jellemző szakterminológia következetes használata szoftveres támogatással, jártasság gazdasági és műszaki szakterületeken, évek óta állandó partnerek... Az általunk készített marketinganyagokat is magunk fordítjuk vagy fordíttatjuk, nagy hangsúlyt fektetve a célpiacokra, és a kezünk alól kikerülő anyagok minőségére.

>> Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Szolgáltatásaink