English  Deutch  Magyar
Hírlevél feliratkozás
Nyitólap
Cégünkről
Szolgáltatásaink
- Üzleti szövegírás
- Üzleti nyelv oktatás
- Üzleti fordítás
Referenciák
Partnerek
Kapcsolat
E-mail: info@traduco.hu
Tel/Fax: +36 1 386-6972
Mobil: +36 20 565 4950

|   Nyitólap  |  Cégünkről  |  Szolgáltatásaink  |  Referenciák  |  Partnerek  |  Kapcsolat  | 
Szolgáltatásaink >> Üzleti szövegírás

A marketing szövegírás során a megfogalmazás az utolsó lépés, ezt megelőzi a marketingkoncepció meghatározása és a tartalomstruktúra felépítése. Mindehhez természetesen szükséges az Ön aktív közreműködése. A szöveg arculat nélkül természetesen nem ér semmit, azonban a Business Provider Group tagjaként ezt is nyújtani tudjuk Önnek.

Marketingkoncepció meghatározása

Stratégia és koncepció nélkül nincs szöveg és arculat sem. A szövegeknek figyelembe kell venniük az általános arculatot, a cég célcsoportjait és termékeit is. Szükség szerint elvégezzük a teljes folyamatot, kezdve az elemzésekkel (SWOT-analízis, Porter-analízis, versenytárs-elemzés, BCG-mátrix…), a célcsoportok meghatározásán át a termék- és szolgáltatás-struktúra áttekintéséig.

Tartalomstruktúra és a marketingüzenet kialakítása

A tartalomstruktúra nagyban függ a célcsoportoktól és kiválasztott eszközöktől (internetes portál, nyomtatott anyagok, multimédiás eszközök). Az üzenet mindenhol egységes kell legyen, ami az arculatot alátámasztja és megkülönbözteti a céget versenytársaitól. A tartalmakat azonban másképpen kell felépíteni a multimédiás eszközökön és az interneten, mint a hagyományos médiában, ezért előbb kialakítjuk annak struktúráját.

Szövegek megfogalmazása

A megfogalmazás a tartalomstruktúra alapján történik, kiemelve az előnyöket és lehetőségeket, amelyeket az Ön cége nyújt ügyfelei számára. A végleges szövegváltozat sok egyeztetés eredményeképpen jön létre, amelyet érdemes később az ügyfelekkel is letesztelni, valóban célba ér-e az üzenet.

>> Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Szolgáltatásaink >> Üzleti szövegírás